tabafbeelding-groesbeek-horen
               

Audicien van Optiek Groesbeek

In onze moderne en ruime spreekkamer neemt onze StAr erkende audicien, Bob van Uden, alle tijd voor u om op basis van uw persoonlijke situatie te adviseren en te ondersteunen.  Bob's fascinatie voor het audiciens vak vloeit onder andere voort uit zijn eigen medische hoor problematiek uit het verleden als kind zijnde.  Daarnaast is hij gepassioneerd muziekliefhebber en uitvoerend muzikant.  Hij weet als geen ander  welke spraak verstaan problematiek zich voor kan doen in rumoerige situaties. Hij stelt dan ook hoge eisen aan de klank van muziek, maar nog belangrijker, het Verstaan in rumoer. Daarbij geldt dat ieder individu anders is, waarbij de oplossing dus maatwerk is.  Ook komt hij graag bij u thuis, indien dit gewenst of noodzakelijk is. 

Daarnaast vinden wij van Optiek Groesbeek opticiens en audiciens het erg belangrijk dat u één aanspreek punt heeft. U word dus altijd door dezelfde audicien te woord gestaan en geholpen. Het is namelijk wel zo prettig als uw audicien weet wat er speelt, zonder dat u steeds opnieuw uw verhaal hoeft te doen.  Persoonlijke aandacht is van wezenlijk belang voor een prettige oplossing. 

Daarnaast is Optiek Groesbeek lid van Hoorprofs, hierdoor hebben wij contracten met nagenoeg alle zorgverzekeraars.  Alle moderne aanmeettechnieken zijn bij Optiek Groesbeek voor handen in een speciaal daarvoor ingerichte aanpaskamer. Bovendien zijn alle merken leverbaar en kunt u uw hoortoestel 2 maanden kosteloos uitproberen. Lees er hier meer over. 

Bob is thuis in het aanmeten van nagenoeg alle A merk hoortoestellen die op de Nederlandse markt verkrijgbaar zijn:

 

StAr erkend audicien

De gediplomeerde en StAr-gecertificeerde (Stichting Audicienregister) audicien is de deskundige bij uitstek voor het aanmeten van gehoorapparaten en andere audiologische hulpmiddelen. Door regelmatig na- en bijscholing blijft deze certificering behouden. Zo kunt u altijd zeker zijn van een goede hoortest, vakbekwaam advies en oplossingen. Alle vraagstukken rondom slechthorendheid en wat dit in de praktijk met zich meebrengt zijn bespreekbaar. Bij ons in de winkel, maar ook bij u thuis indien u dit wenst. Maakt dit kenbaar bij het maken van een afspraak. Een audicien met StAr-kwalificatie werkt volgens een vast protocol, zijn kennisniveau wordt regelmatig getoetst. In Nederland zijn er diverse instanties die waken over de goede zorg rondom slechthorendheid, waaronder dus StAr.

Kom langs in de winkel


Lees meer over hoorproducten


Top